Ôpp tä torne 2023

Ôpp tä torne -ô ner igen 2023
blev en succé!


Det var fantastiskt att se att så många ville vara med och göra denna dag så bra som den blev. Det blev deltagarrekord. Björbo intresseförening vill rikta ett stort tack till Gagnefs Industrisnickeri, Åkerströms Björbo, IRC, Dala Cement, Annas hårvård, Gymmet i Björbo, Elon Åkerströms, JB Motor, Tempo Björbo livs och Eljas Motorsport. Dessa företag har sponsrat med fina priser och ekonomiska bidrag till tornets fortsatta upprustning.


Vi vill även tacka alla markägare, funktionärer, ortsbor och alla som på något sätt har hjälpt till att genomföra dagen. Sist men inte minst initiativtagaren Patrik Svensson för allt engagemang och arbete för att få till detta arrangemang.


All behållning från loppet går oavkortat till upprustning och underhåll av  Mejdåsens utkikstorn.Både privatpersoner och företag som ändå vill bidra till upprustningen av tornet kan fortfarande swischa valfritt belopp till 123 604 0026, eller göra en insättning på Björbo intresseförenings bankgiro 414-5892. Skriv "utsiktstornet" i meddelanderutan. Alla bidrag går oavkortat till tornets fortsatta upprustning.


Under sommaren 2023 har tornet fått ny färg tack vare bidrag från förra årets lopp och frivilliga gåvor.


Bilder från loppet, foto Patrik Svensson.Arrangör: Björbo intresseförening

Tävlingsledare: Patrik Svensson

Banlängder: 10 km (åldersgräns 15 år), 5 km.
Barn 1 km 

Björbo intresseförening swishnummer:
123 604 0026